Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång efter ett tveksamt trevande möte där vinden vände och kom tillbaks


JAG BLEV KYSST AV EN VIND

Jag blev kysst av en vind, i förrgår natt
den var av en sällsam sort
Den dansade under lek och skratt
sen försvann den genast bort.

Jag blev kysst av en vind, en stilla natt
Den lekte en stund i mitt hår
Och när jag försökte att ta den fatt
Försvann den utan ett spår

Men när jag sökt en tid, så fann jag
Att den fångats av ditt hår
Där lever den lycklig, natt och dag
i vinter sommar och vår

Själv virvlar jag runt som en vilsen ballong
och jag har på känn
att till slut ska denna vinddrivna sång
ta tillbaks mig på jorden igen

Jag blev kysst av en vind, i förrgår natt
Den kommer aldrig tillbaka igen
Men jag är ändå glad, därför att
Den finns i håret på min finaste vän.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-02-25 00:49



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
snirklligt Jan,
själv virvlar jag runt som en vilsen ballong,
får ge dig en kurs i att lägga ut ljudfiler också
så vi får höra sången.
2007-02-25

    Sushi
du skriver så vackert!
man ser händelseförloppet framför sig


godnatt
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth