Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan en fullständigt ärligt menad text överskugga det banala. Och dena är nästan bokstavlig.


TA MIN HAND

Ta min hand, som en gåva
behåll den livet ut
vad som än sker så kan jag lova
att min kärlek tar aldrig slut

Ta min hand, fylld av värme
för den till ditt bröst
den vill alltid vara närmre
min längtan har fått en röst.

Ta min hand, den är din för evigt
vart du än går, eller till vem
den är lite ärrig utav livet
men ska alltid leda dig hem.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-02-25 01:29



Bookmark and Share


  minette
denna tycker jag mycket om,,tack
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth