Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har så brått att nå stjärnorna att vi glömmer bort blommorna

Vi har så brått att nå stjärnorna att vi glömmer bort blommorna
på marken.


Livet går väldigt fort om du inte stannar upp kan du missa det
Vi rusar fram i livet som ett lokomotiv, vi ska visa vår duktighet
Det är viktigare är att visa sin kärlek än den där bilparken
Vi har så brått att nå stjärnorna att vi glömmer bort blommorna
på marken

Jaha, var det livet som susade förbi i raketfart upp mot karriären
Man måste hålla sig mycket väl med han som är finansiären
När inte prylarna räcker till spelar vi upp våra slantar på någon häst
För visst är det så att vi tycker materiella saker är allra bäst

Tänk om vi någon gång kunde tänka hur underbart en kram är
Att vara ute i naturen och skåda detta mirakel att plocka blåbär
Så där kan vi köpa in de känslor som är helt enkelt är gratis
Vem längtar inte efter våren och dessa underbara nypotatis

Med den fart vi har missar vi alla avtagsvägar som ger oss frid
Här är det gasen i botten och vi vill alla ha mycket mer speed
När du sedan ligger där och tänker tillbaka på ett liv i kaos
Hade det inte varit bättre att ha stannat upp och tagit en liten paus


Mr G







Fri vers av Mr G
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-02-25 15:21



Bookmark and Share


    eva m h
Bra skrivet Mr G!
2007-02-25

    Geerpop
Överskriften är ju bara en dikt i sig
Fantastiskt bra

Geerpop
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G