Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag snöar det onödigt mycket




Kastar man
pärlor för svin
vad väntar man
då att få


en gris som går
med halsband
och ring med pärlor blå





Övriga genrer av Bim
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-02-25 17:00



Bookmark and Share


  Stig-Erik Eriksson
Det kan man verkligne fråga sig! ;-)
2007-03-02

  Rachel Roth
lustig tanke...finurligt
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim