Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I det fördolda döljer sig en skatt...


Våga, Visa, Vara


Försöker se in bakom slöjan
men själens spegel är glas
som endast reflekterar
drömmar som kan gå i kras

Rädslan för känslor och värme
bakom en fasad av granit
möter min aura av längtan
när jag närmar mig bit för bit

Våga, visa, vara den ängel
av ljus som du är
Våga, visa, vara min vän
för du hör hemma HÄR!







Fri vers av Carola Jeryd
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-25 18:24



Bookmark and Share


  KristinaE
Mjuk kärleksdikt med känslans försiktiga flyt.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för