Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast jag älskar dig inte längre. Inte på samma sätt. Och du håller mig inte uppe längre, du försöker inte längre.


det finns inga drömmar längre

jag har inga drömmar längre
de försvann någonstans på vägen
på vägen vid dörren och jag
mår inte som jag ska men ändå
spelar jag upp det jag ska säger de replikerna jag ska
är den jag ska

jag orkar egentligen inte byr mig längre för
det spelar väl ingen roll om det inte är mig du
älskar för
jag tror inte på kärlek längre jag tror inte på
att drömmar kan besannas tror inte
kan inte tro vill inte tro orkar inte
tro

och mina drömmar om egentligen inte finns handlar
bara om dig och dina ögon och din underbara
jävla gröna tröja som jag hatar så mycket

men jag har börjat förstå nu att det inte finns
några drömmar bara tankar som går mot fantasi och
verkligheten är inte verklig längre för drömmarna
som gjorde det värt att leva har bytts ut mot en
ångest över världen och

jag faller bara längre och längre ner i ett hål
ett hål ett svart jävla hål och det enda som räddar mig från att drunkna
i mörkret är du




Fri vers av Patetpoet
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-25 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet