Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan.jävlar.satan


en meningslös dimma
det är så det känns
en meningslös dimma
och jag är alldeles själv

en timme går
sen ett år
och jag fortsätter av ren rutin

ett meningslöst krig
för det är vad det är
ett konstant krig
där båda sidor representeras av svin...






Fri vers av blåljus
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 01:02



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du säger mycket med få ord, uppgivenhet, en tunn längtan om förändring, ilska, och samtidigt förnöjelse, väldigt bra skrivet, få ord, mycket känsla, många tankar! :)
2007-03-02

  lodjuret/seglare VIP
känns igen

tre hörnflaggor från Söderstadion
blev priset
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus