Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nagel i ditt öga är som ren bensin i mitt

du saknar en lösning
jag saknar att andas
ge mig ditt nummer
så vi kan terrorisera varandra
du kan vissla
jag kan blåsa eld
vi kommer att förlora och förlora igen
men fan
vi lever inte nu och vi levde inte då
vem bryr sig, om vi inte lever sen?




Fri vers av blåljus
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-02-26 02:04



Bookmark and Share


  Esset
favoritdikt =) bokmärkt!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus