Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen D (med vatten pistol)


Total, Liberal och Brutal
tre bomber
med olika, fast dåliga svar

Total, Liberal och Brutal
dessa tre ska representera mitt försvar

för de är allt jag har...








Fri vers av blåljus
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-02-26 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus