Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 + 1 = 2


ANTI (Tvåhundratvå ljusår av mörker)




blåa läppar

andas

tunnlar

& system

där neon

faller

som fasader

krackelerade

och sönder

spricker

blåa läppar

suger av



flaskor

fingrar

ringar

faller

gärna av



jag färdas

tvåhundratvå

ljusår

av mörker

genom vakuum

av tystnader

och ensamheter

framför tv-brus

och badrumsspeglar

som stirrar

letar

och finner


det finns brister i min hud

i mitt d n a

x & y

faller

gärna av


in

och tillbaka

från mina

melerade ögon

driver alla

vätskor; blod,

saliv och tårar

som alkohol

är jag

inte lösningen

utan en del

av problemet


blåa läppar

kysser

kalla händer

dricker

blåa läppar

havet

brinner

svider

sticker

känner

runt

navet

pulserar

avundet

som

faller

faller

gärna av


formuleras

aldrig

botemedel

på recept

treo, ipren, magnecyl

och alvedon

pulveriseras

upplöses

i vatten

och torr saliv

uppfyller

min mun

likt svart jord

eller rött blod

rinner

som

kyssar

i mörkret

ner


ner



ner


till



blåa läppar

talar



det är slut på luft




Fri vers av Johannes
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-02-26 12:41



Bookmark and Share


    Lillis
Hypnotiserande....
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes