Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rymmen

 

 

Aktingsvärda medel, du faller ur min hand

rymmer till ett annat land

där jag inte kan sörja dig

Ty jag stannar

medan du rymmer löjliga rundor

sörjer dig dock vid olika stunder

men inte mer än nödvändigt

ty mina ögon äger inga fler tårar

 

Raka stolpar korsar inga av mina vägar

du planterar virriga växter

låter dem klättra huller och buller

istället för att sätta dem rakt

alltid talar du i gåtor

inga raka svar

spenderar dagarna

du tar och tar

inget med dig är rakt

 

Ty ibland undrar jag om inte du är

lite rädd för dig själv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-02-26 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*