Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som alla andra...

Jag är inte som alla andra.
Jag ser inte ut som dom.
Är inte lika smal, är inte lika söt.
Jag har aldrig haft en kille och har aldrig haft en vän.
Mina föräldrar säger att jag är söt, men jag vet att de
ljuger grovt.
För ingen gillar en flicka som är överviktig, tjock och ful.
Ibland när jag ser min skugga så önskar jag att jag såg ut
som den.
Lång och smal.
Men det gör jag inte.
Därför undviker jag speglar och försöker inte gå ut så att
världen ser hur jag ser ut.
För jag är inte som alla andra...




Fri vers av Hinata
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-02-26 15:23



Bookmark and Share


    Miranda_singer
\" för ja e inte som alla andra \"

:)
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata