Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Place


det är en röd stund
en jävligt mörk stund
ingen rutin kan rädda dig nu
du befinner dig i ett helt nytt rum
och allting snurrar runt, runt, runt

hoppet rinner likt en tår längs din kind
du tappar kontrollen
och det finns ingen som minns
inte ens du vet, vad som hänt
det blir svart och allting snurrar
runt, runt och runt igen






















Fri vers av blåljus
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 17:32



Bookmark and Share


    fisen
Du skriver ju så bra, och kan verkligen sätta ord på allt känns det som!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus