Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiotusen ljusår

vad gör man om världen känns som ett krig
och vi människor som vapen

vad gör man om livet går från dröm
till verklighet

vad gör man om allt vackert inte ens finns i fantasin

Och vad gör man om man inte ens vet vem man är?

Jag är vilse
tiotusen ljusår från mitt hem och allt jag kan se är glödande minnen från förr

jag tynar bort
blir till stofft
materia och evighet





Fri vers av singforabsolution
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 18:12



Bookmark and Share


  Elvira.L
Fin dikt. Jag tror många känner igen sig...för visst känns världen som ett krig ibland, och det är svårt att veta vem man är. Bra skrivet :)
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution