Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEN ÄNDÅ FINNS DU I MITT HJÄRTA

Ensam med
mina tankar

Seglar jag mot
olika platser

och världsdelar
Du är inte här

MEN ÄNDÅ
finns du i mitt hjärta


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 18:44



Bookmark and Share


  lilla t
Härlig text om en sjöman, om saknad och hur det känns att bära med sig någon som man tycker väldigt mycket om!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G