Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, det är inga vackra ord i slingriga välsmyckade meningar med sidenband runt. Det är tankar och känslor


Hoppa, falla, dö/fångas?


Vad gör man
när allt bara brakar?
När ens fasad
spricker på insidan?


När man bara ser
en mening i livet
sådär kort kort
och kan inte göra nåt?


Men så länge
jag har hopp
så väntar jag
och lider snart tyst


Har jag hopp?
Eller ska jag tvinga
alla känslor
att begå självmord?


Jag vill inte belasta
men orkar inte
vara den som väljer
inte bära mer


Nu faller
kroppen
fångar du?
Krossas jag?




Övriga genrer av Den Mörke Främlingen
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-02-26 21:21



Bookmark and Share


    Noyle
Bra frågor, den som ändå hade svar..
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen