Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en liten galen gåva som funnit en plats hos mig.


JAG TROR PÅ TOMTEN

Hon gav mig en tomte. JA en tomte!
Men inte vilken som helst.
Det var en galen vriden tomte i porslin
tillverkad i någon slags vansinnig iska, eller höggradig berusning.
Tänk er det här;
Ge Quasimodos mamma en överdos neurosedyn
och klä det lilla barnet i en illasittande tomtedräkt!
Get the picture?

Ja, en sådan fick jag som gåva.....

Och herregud vad jag älskar henne för det!!!!

För jag tror på tomten.

Och hade det varit en vanlig tomte
ja, då hade det inte heller vait just hon!

Så kan det gå.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-02-26 22:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Så kan det vara med gåvor... Personen bakom gör gåvan. Och så ska det väl vara ?!
Fint skriven om fin gåva!
2007-02-27

  stronza
=0 =0 Har lite svårt att sluta.....sk..skratta
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth