Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Du försvann
men lämnade spår
du försvann men lämnade avtryck i snön

Jag såg efter dig
såg på dina spår
jag såg på dem utan att följa efter

Du skulle komma tillbaka
Patetiskt att jaga
om du ändå skulle komma tillbaka
Jag väntar
för tänk om du redan har vänt om

Du försvann
men lämnade spår
du försvann men lämnade avtryck i snön

Jag satt där
såg på dina spår
sen kom våren




Fri vers av Bofink
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-02-27 03:01



Bookmark and Share


  aPorcupine
Mycket bra :) Gillade speciellt slutet \"sen kom våren\" - vilken vändning!
2007-03-25

  Marielle
En vacker text.. (:
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Bofink