Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt i onödan

kanske är jag inget att ha
ett skräp som gömmer mig bakom kött och blod
ibland
när jag möter min blick i spegeln
möter jag kärlek
 uppskattning
   respekt
men idag
stirrade blicken tom mot mig
tyckte mig kunna urskilja
en liten gnutta förakt
  kanske till och med hat


vad är jag att ha
egentligen
inte gör jag då mycket nytta
  tydligen inte späckad med åtråvärda kvaliteter
som arbetsmarknaden kan slåss om
nä, rätt duktig på muffins är jag
och att bara ta upp plats
   helt i onödan




Fri vers av Xena
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-02-27 08:44



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Muffisn tar ofta plats i min mage
och dina dikter i mitt hjärta.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena