Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt till alla er som har rätt

jag hade fel
jag är inte värdig att vara




Fri vers av Xena
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-02-27 09:19



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
ja fel har du
för
värdig är du.
men vad är ett fel
inget som spelar roll

KRAM
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena