Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angående tidens gång

Kära

efter vårt första möte
då tiden stannade

blev jag tvingad
att lära den gå
på nytt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-27 14:11



Bookmark and Share


    Casca
oj oj oj :) den var djup och tänkvärd... Bra skrivet.
2007-08-07

  Hildegun Relefors
Enkla klokord, som fick mig att stanna upp i dagens brus och tänka!
2007-03-15

    Lena Nilsson
*ler*
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP