Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

vill

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    bra




Fri vers av Xena
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-02-27 14:49



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Ja du vet vad jag vill skriva, så de behöver jag inte för att du ska veta.
Gillar formen också.
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena