Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är en annorlunda dag





Morgon
vaken men blundar

ligger och väntar på
att leendet skall hitta
mina läppar

det är idag mungiporna
skall blåsa bort oron
och vrida ödet
tillbaka till glädjen




Övriga genrer av Bim
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-02-27 15:15



Bookmark and Share


  Herr Morris
När morgonen tittar
blundar solen
så att leendet
kan kyssa bort oron

från dina läppar


Glädjen försvinner aldrig, den tar bara ett steg tillbaka ibland!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim