Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

signalera

en signal
       letar sig fram
               genom ruiner
av känslor

 

känslor
 svarar på signalen
    och ruinerar
allt hopp




Fri vers av Xena
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-27 15:38



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Känner jag tyvärr igen...
Träffsäker din dikt är.
2007-02-27

  asplausibelt
Snyggt! Både en skön bild och påhittigt målad. /Sandra
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Xena