Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MITT HJÄRTA FÅ SKAVALLRA

LÅT MITT HJÄRTA FÅ SKVALLRA


Låt mitt hjärta får skvallra om dig min sköna
Att bara du är min ingen annans, min gullhöna
Kan våra hjärtan skvallra ihop en lång tid framöver
Det är som om han har hittat ett grönt fint fyrklöver

Detta är helt verkligt inte någon slags låtsaslek
Hjärtat sång sjunger den ballad om vår stora kärlek
Men får den tid att kunna gro utan några förhinder
Ingen blir så glad i själen av dina röda härliga äppelkinder

Kärleken är det största vi någonsin får uppleva
Det var en tid sedan man provade på det i en Cheva
Men kärleken är tidlös den har inga som helst krav
Just nu känns mitt inre som ett brännande eldhav

Mitt hjärta brinner och lågan kommer aldrig att ta slut
Det behövs inga rekvisita eller någon som helst attribut
Utan den vill bara samverka på alla sorters vis
Den här maträtten är lagad på en kärleken gudaspis


Mr G














Fri vers av Mr G
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-02-27 18:51



Bookmark and Share


    Josse G
Vad vackert skrivet som vanligt

JossG
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G