Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta och älska det minsta inom gör oss stora i våra hjärtan och vi expanderar i våra själar det



i det lilla finns
det stora




Fri vers av sabina stark
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-02-27 19:41



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Och då är det ju stort
vilket innebär att de stora blev de lilla
men då finns ju de stora i det lilla som förut var det stora
öhhh... Nu har jag nog krånglat till det så det räcker och blir över.
Ville bara säga att det är en fin sanning du fått på pränt.

Filosofen =)
2007-02-27

    Morbide
en liten mening kan vara allt
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark