Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSÄKERHET


Jag får byta lakan
de blir hela tiden röda
av strimmor på huden

Att du har knullat
hela stan
gör mig bara mer osäker
än om du inte blivit rörd alls
då hade du ingen att
jämföra mig med
(det gör jag så bra själv)

Jag hatar
istället för att bli arg
Och jag vill döda alla
som är snyggare än mig

För de finns ju alltid där
var vi än befinner oss
Hur hårt jag än
kramar din hand
Hur mjukt jag än
gör mitt hår
Så kan du se
perfekta rumpor,
större bröst,
längre hår,
smalare kroppar
och det är inte jag
(får jag göra dig blind?)




Fri vers av Skruttet
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-02-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet