Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastän det är ljust


Det glittrar spindelnät
mellan dig och mig
och om du rör dig
så går det sönder

Jag sitter så stilla
som det går
För där finns ändå
darrande ögon i solen
Och även om det är ljust
så gråter du

Rädd för att visa sorg
bakom svarta solglasögon
och du trevar efter mig

Det går inte att trösta
på rätt sätt
För du är ledsen
fastän det är ljust




Fri vers av Skruttet
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet