Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can\'t hide

Näsblod droppar i handfatet
och svordomar studsar mot spegeln
Jag som trodde att det var över

Även om dagarna har blivit mindre
och jag har blivit smalare
så kommer det,
knackar mig på ryggen
och när jag vänder mig om
så ge benen vika

Där ligger jag på stengolvet med blodig hud
och gråter – igen




Fri vers av Skruttet
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-03-07 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet