Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiv

Jag vill att du spottar
mig i ansiktet
och kniper hårt om min haka
Jag vill att du skriker
i mitt ansikte med vilda ögon
och jagar upp mitt hjärta

En kanin ligger på lur i gräset
och det måste komma ett stort odjur
med vassa tänder
för att få den att springa

Och jag vill att du slår
mig i ansiktet
och håller fast mig,
så att jag inte kan komma loss
när jag är rädd

Jag vill att du ska slänga
mig i golvet
och dra mig i håret
tills jag skriker

för jag orkar verkligen inte
göra det själv




Fri vers av Skruttet
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet