Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oerfarenhet

Är det kaffe eller blod på kudden, undrar du
rädd för vad svaret kommer bli
Och jag ligger med tungt huvud mot ditt bröst
och jag känner hur du darrar
Varje hjärtslag dunkar mot mitt öra
och när du håller om mina handleder
så darrar du

OERFAREN

För varje andetag
och mina fingrar slinker in och kittlar
Du är stark och jag får blåmärken
på armarna när du håller fast
Jag kittlar och du är stark
men du darrar när jag ligger
mot ditt bröst
Och jag skriker för du ska vara stark

OSÄKERHET

Du vet att jag är speciell
inte som alla andra
och du darrar men vågar-inte-kyssa
Du letar och trevar efter min mun
men du kysser min hals
Och du stryker undan mitt hår
för det är så mycket
Men du darrar

BLI STARK

Gör mig liten, herrn




Fri vers av Skruttet
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet