Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten och söt


För att du ser ner på mig
där jag sitter med blodig tröja
och gråter
Du låter mig försvinna i din doft
och jag gråter

För du bär mig i dina armar
(benen dinglar och du är stark)
Och att du lägger mig mot kudden
och kysser mig lugn
för jag gråter

Och jag rullar ju ihop mig sådär
så att jag blir liten
(du finns där och jag hör dig andas)
Din hand är stor och tung mot mitt bröst
Och du tröstar för jag gråter

För jag är liten och jag får plats
i ditt knä
(och du blåser tankar i mitt öra)
Men dina knän skär i min rygg
och dina kyssar bränner

För hur mycket jag än kryper ihop
och blir mindre
Så finns jag ju ändå




Fri vers av Skruttet
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-27 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet