Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylla

För det dunkar i bröstet
och jag rör mig sexigt
Min kropp är din måltavla
och jag älskar det

Det gör ingenting när jag ramlar
för du är stark
Jag skrattar åt allt
och du är så jävla rolig

Att jag kan röra mig
utan att tänka
Och här finns ju massor
av ögon
Jag är nog snyggast av alla
och där står du med öppna armar
för jag faller ju hela tiden

För jag njuter när du ser
strängt på mig
Och att du försöker få mig
att skärpa mig
Allt jag vill är att du
tar han om mig

Och att jag somnar en stund
i ditt knä
när jag tar du lugnt
Det gör ingenting att jag
dansar för polisen
och du tycker att jag är rolig

För jag vaknar i min säng
med avbrutna ögonfransar
och randiga kinder
Där finns inte du
och jag söker på golvet
efter bortsprungna minnen




Fri vers av Skruttet
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-03-07 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet