Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGGVÅTA GRÄSSTRÅN

Daggvåta
grässtån
skimmrar
i morgondiset

Det skimmer du
har
följer
mig i alla
mina dagar

Mitt hjärta
är ditt
Men ändå
blir ögonen
våta


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-02-28 00:24



Bookmark and Share


  thyra
En varm känsla i den här dikten som berör mig. Flortunn. Fin!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G