Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen maskin kan ersätta verkligheten



Vad har du där
sa hon och pekade


Jaså den där
det är en sån där adhd


Hon tittade på mig


Tidigare hette det vidio
försökte jag men var inte riktigt
säker på det heller

Jamän då kan du ju se film
sa hon


Nä jag har ingen cp romb
sa jag

Driver du med mig
sa hon

Kan inte med den där maskinen
sa jag

Sedan ägnade jag tiden åt att se på
mannen i huset bredvid

I nysnön gick han böjd med sin skovel
och uträttade ett nödvändigt arbete

Lugnt och metodiskt gick han tillväga

och jag njöt av att titta






Övriga genrer av Bim
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-28 07:31



Bookmark and Share


  Tothem
Underbar!!
2007-02-28

  Gunwale VIP
Den mannen vill jag också vila blicken på. Din dikt är en fullträff, dessutom.
2007-02-28

    sunnanvind
Precis så där låter jag oxå! *leeer*
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Bim