Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjö av tårar

 

 

 

Jag vill samla ogråtna tårar

till en liten glänsnde sjö

intill vilken man kan sitta

och lyssna till de osagda orden

 

Omkring tårarnas glänsande sjö

ska ljuda osjungna sorgesånger

och omvandlas till frihetsjubel av dem

som slutligen funnit en tröstande famn




Fri vers av Jojo
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-02-28 09:14



Bookmark and Share


  Marreb
Den här kändes som ännu mera \"poesi\" än mycket annat du har skrivit. Den är vacker och fångar känslan man har när man bearbetar saker i stillhet - det kan vara ganska skönt - och ger en naturupplevelse.
2007-02-28

  Albert
måla den sjön
sätt upp den på väggen
den blir vacker

(jag har målat min, det blev ett blågrönt hav)
fin text, jättefin, den blänker
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo