Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill röra vid dig


jag vill inget heldre än att
röra vid dig
som för att säga
jag lämnar det där bakom mig

nu

men du har blivit kylig
som förbytt
var det inte det här du ville
att vi skulle börja om pånytt

förut

men förut är sedan länge glömt
och nu är här
för att stanna föralltid
och lämna mig där

imorgon




Fri vers av Elie
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-02-28 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket gripande, vemodigt vackert
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elie