Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tar det vägen?

Ömsom springande, ömsom krypandes.
Vart leder vägen?
Hur många steg måste jag ta?
Åt vilket håll jag ska gå?
Kan du ge mig ett tecken!
Jag är fast här!
Irrandes omkring på en väg som leder vart?


Om jag någonsin ska ta mig någonstans,
är det dags att leda in mig på rätt spår.....




Fri vers av Tezz
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-02-28 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.