Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EVIGHETEN


Ögonen tåras
Av den
bleka
Sanningen

Kan du vara
en älva
På denna
blommande
Äng

Vinden för bort
dig till
det rike

Som kallas
för
Evigheten

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-03-01 16:10



Bookmark and Share


    Geerpop
Vad härligt
Fin

Gerrpop
2007-03-01

    Josse G
Vilken tavla av en dikt så fin
Man riktigt känner mystiken

JossG
2007-03-01

    Lindizz
tycker mycket om din text..
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G