Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så att hjärtat kan slå ett slag till


när det verkligen smärtar
och du inget heldre vill
än att någon ska hålla om dig
så att hjärtat slår ett slag till

då ska jag vara den
som älskar dig mest av allt
jag ska vara den
som håller om dig när det är kallt

för jag vet att jag finns i dina tankar
att du tänker på mig ibland
jag vet hur du fantiserar
om att ta mig till ett annat land

och du får gärna ta mig
så långt bort du bara vill
bara jag får vara den som älskar dig mest av allt
så att det i ditt hjärtat slår ett slag till




Fri vers av Elie
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-03-01 20:57



Bookmark and Share


  Freeman
Så underbart mysigt att man vill läsa om den om och om igen...
Härligt som bara du kan skriva! <3
2007-03-09

  Henning
Du ser... :)
Jättefint formulerat!
2007-03-02

    ej medlem längre
Mycket mycket mycket vackert
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Elie