Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexskolan

tänk om man kunde få betyg i
sex
  gå en A kurs
för att fortsätta med en B kurs
  avsluta med ett enormt specialarbete
och bli
professor
   kanske skolan
tillhandahåller snygga lärare
    som visar en konsten
att förföra
   njuta
      leka
älska

   k y s s a s

jag kan inte kyssas
 får panik då jag blir kladdig runt munnen
kanske får jag icke godkänt i
  kysslektionerna
men det sägs att övning ger färdighet

eller nåt...

 

man kunde ta sommarkurser

kvällskurser
    helgkurser

ja du
   tänk om det fanns en sexskola
      undrar just vad bidraget från CSN
skulle hamna på
 

 

kanske
om jag finge gå en sådan kurs
   att jag skulle bli bra
för jag lägger ner möda på skolarbete
   jag lovar
MVG
   skulle jag satsa på

kanske jag då skulle förstå
   om det verkligen handlar om mer
än in och ut





Fri vers av Xena
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-03-02 08:36



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ha ha ja för att inte snacka om alla grupparbeten, he he! tänk bara alla proven och redovisningarna hm!
ja själv tror jag att jag hade fått en massa kvar sittning var dag med lärarinnan ;) och då tror jag inte det hade vatt något med att skriva på tavlan =D
trevlig skrivning tack kram Lasse
2007-03-04

  Viktoria Olausson
Magstarkt innehåll, som fick mig undrar vilken ytlig poet som skrivit denna.
Fickmig skratta högt, när jag insåg mina egna fördommar!
Tack, fick mig tänka till!
Vilket alltid gillas!*blink*
2007-03-03

    *Zenobia*
***** ;)

Mycket bra. Denna dikt skulle kanske kunna inspirera till mer \"pluggande\" i skolan....heheheee


Vad blir man då förresten ? Kanske call-girl...fnizzzz

Det finns ju call-boys numera också....hehehee


Och båda sitter på Call-center....
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Xena