Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå stunder i en blå klänning





Varför känns det för klent
att säga att nerverna
inte höll


och varför tror man
att krigaren är så stark
bakom sin rustning



Nu skall jag börja
klä mig igen


väljer en blå klänning
och välkommnar blå stunder




Övriga genrer av Bim
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-03-02 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim