Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla tåg går någon gång

tåget gick
jag stod ensam kvar
med mina minnen
  tankar
och bristen på svar

regndroppar föll
   på rödgråtna kinder
rispade i själen
  i hjärtat
byggdes nya hinder

du var borta
   bara doften dröjde hos mig
jag söp in den
sög på den
önskade jag var hos dig

 




Fri vers av Xena
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-03-02 11:17



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Men tänk!.. Vissa tåg kommer tillbaka igen, med nya minnen, med massor av svar, istället för regnet, så tittar solen fram och torkar tårarna på din kind, och läker din själ ifrån alla rispor, och du är inte ensam längre...Flå\'t ryckte med ett tag,
trevlig poesi som berörde, tack mvh
2007-03-04

  Lars Granlöf
Njut av doften, så kasnke du känner igen den då den dycket upp igen.
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Xena