Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppstånden

 

 

Det är som att se en död kanin börja leva igen

Med du talar snabbare

Manifestet ligger slängt på bordet

och Du lyssnar inte längre på vad jag sa

 

för fem minuter sedan

 

Dina ruttna kaninöron lyssnar lika bra

som ett par händer

inte lika bra som du gjorde förr

och du någonsin levat innan då

 

Jag är osäker...

 

 

Det är som att se en död kanin börja leva igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 124 gånger
Publicerad 2007-03-02 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*