Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDEDRÄKT

ANDEDRÄKT

Dimmiga ögon
tårarna
rinner
tänk vad
ont
det
Gör

Genomborrat
mitt
hjärta
av
sorgen
från
din
Andedräkt


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-03-02 19:08



Bookmark and Share


    Geerpop
En dikt i mycket fin ton
Jag gillar den

Geerpop
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G