Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE LILJEVITA KULLORNA

DE LILJEVITA KULLORNA


Som ett
sammets
tyg blottades
Din inre själ

Den förde mig
bort på
färden
genom
kärlekens
Floder

Varför stanna
upp när
morgonen är
så långt
Borta

Det skimmer
som finns
bakom de
LILJEVITA
Kullorna

Utvecklar en
vulkan
Av känslor
som förtär
mig
långsamt

Mr G
















Fri vers av Mr G
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-03-02 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken underbar rubrik!
Och resten beskriver åtrå på ett annorlunda
mjukt sätt...
Fin!
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G