Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag är inte lik den andra herr larsson


herr larsson låg kvar i sängen
han hade ingen lust att vara social
ville inte träffa någon eller göra något
allt kändes omöjligt

vanskligt billigt obehagligt och ensamt

men
kaffe snus och tidning lockade
dessutom anade han solen geom persiennerna
han suckade och slängde sina ben över sängkanten
en dag till

det skulle han orka




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-15 09:37



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
igenkännande har ju arbetat på ålderdomshem varför heter det så förresten borde heta vishemmet!
2007-09-16

  Sara Boström
det gäller att välja livet, varje morgon...
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP