Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åttonde dagen


Natten utan drömmar
dagen likaså

svept i dimmhöljda
slöjor
fjättrad vid en sjuk
kropp

söker jag i
Utmattningslandet
porten
som leder mig ut






Övriga genrer av Bim
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-03 13:40



Bookmark and Share


  Eline.P
Sitter här fängslad i din poesi. Tankar kring den \"Åttonde dagen\"har länge följt mig och jag är övertygad om att just åttonde dagen är början på det stora, största Äventyret alla kategorier...någonsin
2007-03-03

  Herr Morris
det är inte dynget
som föder drömmarna
så låt dem gå
för drömmen lever

inom dig


Gillar.
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim