Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars mars måne




När jag stapplar
ge mig stöd

när jag faller
res mig upp



ber om
saltkornet
och vattendroppen

värme i
dikeskanten
där tussilagon
skall blomma




Övriga genrer av Bim
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-03-03 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim