Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddagshimmel tredje mars




Blodstatus
immunförsvar


Diagnos
prognos



Tyst viskar jag
och sätter pekfingret
mot min mun

nämn inga siffror

vi gör så här
säger jag

och håller tummarna




Övriga genrer av Bim
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-03-03 17:25



Bookmark and Share


  Tothem
Det gör även jag! Kram
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim